Ucuz baklavalardaki büyük tehlikeye dikkat!
Ramazan Ayı münasebetiyle sokakta ve işyerlerinde satılan baklava ve tatlıları dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Bursa'nın ünlü baklavacısı Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, " 8-10 TL'ye baklava satmak mümkün değildir. Genetiği değiştirilmiş organizmalardan GDO üretilen baklavalar bu fiyatlardan satılabilir" dedi.
GDO'LU BAKLAVALARA DİKKAT EDİN
Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez tatlarından olan baklava alırken hijyenin yanı sıra kullanılan malzemenin de çok önemli olduğunu belirten Aktaş, Ramazan aylarında ucuz baklava satarak insanların ekonomik zaaflarından faydalanan kişilere itibar edilmemesini söyledi. Piyasada çok ucuz fiyatlarda satılan baklavaların arkasında mutlaka genetiği değiştirilmiş organizmalardan (GDO) üretilen tatlandırıcıların kullanıldığını söyleyen Aktaş, Hacı Hasanoğulları markasında doğallığın ön planda tutulduğunu söyledi.
Bursa'da 1970 yılından bu yana ürettiği baklavalar ile lider duruma gelen Hacı Hasanoğulları, üretim kapasitesini yükseltti. Bursa'da 8 ayrı noktada hizmet veren İstanbul pazarında da adını duyurmayı başaran Hacı Hasanoğulları Baklavaları, yeni üretim fabrikasında günlük 500 kilo olan üretim kapasitesini iki katına çıkardı.
Almanya, Fransa ve İngiltere'nin de içinde bulunduğu AB ülkelerine ihracat yapan Hacı Hasanoğulları Baklavacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, tamamen steril ve son teknolojilerle donatılmış yeni üretim fabrikasında üretim kapasitelerini arttırarak ihracata ağırlık vereceklerini belirtti. Hacı Hasanoğulları markasının bilinçli ve kaliteye önem veren müşterilerinin sayesinde Bursa dışına çıkarak tüm ülkeye ve oradan Avrupa'ya kadar uzandığını söyleyen Aktaş, "Biz 1970 yılında yola çıkarken başlıca hedefimiz işini bilen, kaliteli müşteri profili oluşturmaktı. Yıllardır müşterilerimize ulaşabilecek her kanalı kullanarak eğitime ağırlık verdik. Bunu başardığımıza inanıyorum" diye konuştu.
Kaynak: Vatan Gazetesi - 27.8.2009
Ramazan Ayı münasebetiyle sokakta ve işyerlerinde satılan baklava ve tatlıları dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Bursa'nın ünlü baklavacısı Hacı Hasanoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, " 8-10 TL'ye baklava satmak mümkün değildir. Genetiği değiştirilmiş organizmalardan GDO üretilen baklavalar bu fiyatlardan satılabilir" dedi.
GDO'LU BAKLAVALARA DİKKAT EDİN
Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez tatlarından olan baklava alırken hijyenin yanı sıra kullanılan malzemenin de çok önemli olduğunu belirten Aktaş, Ramazan aylarında ucuz baklava satarak insanların ekonomik zaaflarından faydalanan kişilere itibar edilmemesini söyledi. Piyasada çok ucuz fiyatlarda satılan baklavaların arkasında mutlaka genetiği değiştirilmiş organizmalardan (GDO) üretilen tatlandırıcıların kullanıldığını söyleyen Aktaş, Hacı Hasanoğulları markasında doğallığın ön planda tutulduğunu söyledi.
Bursa'da 1970 yılından bu yana ürettiği baklavalar ile lider duruma gelen Hacı Hasanoğulları, üretim kapasitesini yükseltti. Bursa'da 8 ayrı noktada hizmet veren İstanbul pazarında da adını duyurmayı başaran Hacı Hasanoğulları Baklavaları, yeni üretim fabrikasında günlük 500 kilo olan üretim kapasitesini iki katına çıkardı.
Almanya, Fransa ve İngiltere'nin de içinde bulunduğu AB ülkelerine ihracat yapan Hacı Hasanoğulları Baklavacılık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş, tamamen steril ve son teknolojilerle donatılmış yeni üretim fabrikasında üretim kapasitelerini arttırarak ihracata ağırlık vereceklerini belirtti. Hacı Hasanoğulları markasının bilinçli ve kaliteye önem veren müşterilerinin sayesinde Bursa dışına çıkarak tüm ülkeye ve oradan Avrupa'ya kadar uzandığını söyleyen Aktaş, "Biz 1970 yılında yola çıkarken başlıca hedefimiz işini bilen, kaliteli müşteri profili oluşturmaktı. Yıllardır müşterilerimize ulaşabilecek her kanalı kullanarak eğitime ağırlık verdik. Bunu başardığımıza inanıyorum" diye konuştu.
Kaynak: Vatan Gazetesi - 27.8.2009
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder